Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



12.05.2020

Bylinky na zamrzlé rameno

Dobrý den, již rok se léčím se zamrzlým ramenem. RTG a MR ukázaly kalcifikaci a zánět. Prodělala jsem různé léčebné metody, na rehabilitaci chodím celý rok. Na konci roku mi byla navržena operace, aby se odstranily výrůstky, ale podle rehabilitační je to až ta poslední možnost, která navíc problém vyřešit nemusí, rehabilitace po operaci je prý hodně bolestivá a dlouhavá a náročná stejně jako teď. Hybnost se za tu dobu zlepšila, řekla bych tak o polovinu, ale bolest hlavně v noci při špatném pohybu, je stále stejná. Je ještě nějaký způsob, jak si pomoci, prosím?


Pokoj Páně Vám, doporučil bych Vám bylinky na zamrzlé rameno v podobě směsí na pročištění organismu, na klouby, cévy a ledviny, a nervan. Pokud byste si přála pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 8 do 18 hodin ve všední den. Je možné volat i v sobotu dopoledne od 9 do 11 hodin, nebo v neděli od 13 do 15 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš



Související dotazy



19.03.2018 - Kategorie: Klouby a svaly | Zamrzlé rameno

Pooperační stav a zamrzlé rameno

Dobrý den,dlouho jsem hledala na koho se obrátit,až jsem našla Vaše stránky. V listopadu jsem prodělala plastiku vazů pravého zápěstí a palce a nyní rehabilituji. Po te co jsem měla 6tydnu sadrovou fixaci mi začali bolesti í ramene. Diagnóza zní pokročilé zamrzlé rameno. Bolesti jsou celý den i noc a nic nepomáhá. Léky na bolest moc nesnesu a stejně nezabírají. Ruka je celkově oslabená a bolesti zasahují do krční páteře pod lopatku,lokte a do operovane oblasti. Mam silne omezenou hybnost a každý pohyb mi cini velke usili a jeste vetsi bolesti .Jsem celkově zeslabla,léčim se též hodně let na uzkostne stavy,užívám antitepresiva a v poslední době léky na srdeční arytmie. Jsem osvc a tudis jsem pod neustálým stresem. Budu vděčná za každou radu. S panem Bohem a velke podekovani. Hana


20.02.2019 - Kategorie: Klouby a svaly | Zamrzlé rameno

Zamrzlá ramena

Dobrý den,moje maminka má bolavá obě ramena, prý symdrom zmrzlých ramen, chodila na rehabilitace, ale na ruce stejně pořád nemůže. Poradil byste prosím nějakou pomoc a kam se případně obrátit, má za sebou CT krční páteře, sono krční páteře, rentgen. Bylo doporučeno cvičit, ale žádné zlepšení a celé noci nespí, musí vzít prášky, aby alespoň trošku se vyspala. Děkuji za odpověď Ř.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.