Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



06.07.2020

Atopický ekzém u dětí

Hledám pomoc pro svého 3,5letého syna, který se od konce března tohoto roku potýká s velmi silným svědivým ekzémem po celém těle včetně obličeje, krku i vlasů. Jako miminko měl také ložiska ekzému(převážně zadek a nohy), které jsme ale zvládali promazávat a udržovat v klidu, nijak se v té době neškrábal. od 2 let měl kůži čistou, jen jsme promazávali jednou denně po koupání. Tím chci říci, že v únoru toho roku byl klidné, čisté, spokojené, hravé dítě a za měsíc obrat o 360stupňů. Prošli jsme alergo testy z krve, kde mu zjistili pylovou alergii na břízu, jahody a ořechy. Alergenních potravinám se vyhýbáme včetně dalších, které by mohli kůži dráždit (citrusy, meruňky, víno, meloun, rajče). Bohužel stav se stále nelepší. Na alergii bere zyrtec kapičky a kožní nám dala protopic mast v akutních případech. Nikdo neřeší odkud problém pochází, jelikož si nemyslím, že tohle mu způsobují vnější vlivy (pyly atd.) Na začátku března pravděpodobně prodělal nějakou formu spálového streptokoka, měl výsev kopřivky všude po celém těle po 3 dny, kdy se neškrábal a neobtěžovalo ho to, kopřivka zmizela a za pár dní se začaly loupat dlaně a dále plosky nohou. Neměl horečky ani zduřelý krk. Až tehdy jsem kontaktovala dětskou doktorku, ale výtěr streptokoka již neprokázal, tudíž žádnou lečbu antibiotiky nedostal. Ale bylo mi řečeno, že ho pravděpodobně prodělal. Od té doby se mu začala objevovat ložiška ekzému, které silně svědí až se mu ekzém rozšířil všude po těle. Svědění je nejvíc úporné v noci, kdy vlastně škrábe celou noc, i když má rukavičky, aby se tolik nerozškrábal. Nevím čím svědění zmírnit. Škrábě opět celé tělo, hlava, uši, krk, břicho, třísla, zapěstí, podpaží, nohy.

Pokoj Páně Vám, doporučil bych Vám pro synka bylinky na atopický ekzém v podobě směsí na pročištění organismu, a nervan. Vhodné jsou i dětské bylinné koupele. Pokud byste si přála pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 8 do 18 hodin ve všední den. Je možné volat i v sobotu dopoledne od 9 do 11 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš



Související dotazy



Bylinky na atopický ekzém u dítěte

Dobry den. Prosim o pomoc. Dcerka 4 roky, trpí atopickým ekzémem. Rok mela cerveny krouzek velikosti 10koruny na zadecku, ted posledni pul rok se to rozlezlo po celem tele. Nyni ma cervene (suche mista)fleky po celem tele Ruzne masticky nakoupene a nic nezabira. Chodime do alergologicke poradny. Nic se nezlepsilo. Hrozi nam bezlepkova dieta. Dekuji Vam za kazdou radu.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.