Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



11.03.2021

Tinnitus - pískání v levém uchu

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu a možnou pomoc. Už několik let trpím lékaři rozpoznaným tinnitem. Dříve to byly jen různé zvuky různé intenzity, což se ještě dalo vydržet, ale posledních pár měsíců jde o intenzivní stálé pískání - jako silný zvuk zářivky. A stále se to zhoršuje. Přes den se to opět dá vydržet, snažím se na to nemyslet, ale noci dlouho neusnu a pak se stále budím, byť si beru homeopatika (např. GS Anxiolan či Sédatif). Obecně se dá říci, že se pískání zhoršuje koncem dne, a hlavně pokud ležím. Naopak při chůzi je to relativně dobré. Měsíc beru Tebokan na prokrvení, ale zatím bez efektu. Vzhledem k tomu, že se pohybuju v prostředí, kde hrozí coronavirus, několik měsíců beru pravidelně preventivně vitaminy C a D (zde 2000 I.U. denně) a zinek. Napadlo mne tedy také, že jde o předávkování. Ale je to asi spíš na telefonický rozhovor. Mohu zavolat?


Pokoj Páně Vám, doporučil bych Vám bylinky na tinnitus - pískání v levém uchu v podobě směsí na pročištění organismu, na klouby, cévy a ledviny, a nervan. Pokud byste si přál pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 8 do 18 hodin ve všední den. Je možné volat i v sobotu dopoledne od 9 do 11 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš



Související dotazy



18.03.2018 - Kategorie: Tinnitus | Zvonění v uších

Pískání v uších - tinnitus

Dobrý den. Prosím o radu i pokud existuje nějaká pomoc.Mám tinnitus od ledna letošního roku.Týden jsem nevěděl co se děje,ale pak jsem šel k lékaři,na orl,rtg krční páteře v pořádku,ještě mne čeka ct hlavy.beru lék Betaserc 24,dále regalen asi měsíc na očistu,dostal jsem antidepresiva-které jsem myslel,že mi pomohou-ale ty jsem přestal užívat-bylo to ještě horší i po psychické stránce.Používám zvukovou terapii,která někdy pomáhá,že se pískání zklidní natolik,že je slabě jen v levém uchu.Asi 5x se stalo,že jsem se ráno vzbudil a slyšel ticho,ale asi po hodině to opět pozvolna začínalo a naopak večer(bez prášku na spaní neusnu),když jsem usínal tak jsem "vylítl"že mne to přešlo a byl vzhůru asi 5 min a v klidu jsem usnul.Někdy jsou dny,že je to slabé a někdy je to silné.Kouřím,alkohol jednou za týden a to jen pivo,ale druhý den je to horší.Je mi 47 let a dost jsem se nervoval z maličkostí,stále bez nálady-byl protivný sám sobe,nyní se snažím změnit svůj životní styl,držel jsem dietu-měl vysoký cholesterol,ale už se snížil,ale mám zvýšenou močovinu v krvi-DNA,měl jsem záchvaty v palci u nohou a párkrát jsem vzal Enzykol a od té doby jsem záchvat neměl.Nevím kde je příčina,snažím se s tím vyrovnat,ale je to opravdu obtížné.Tuším,že se toho asi už nezbavím,ale pokud by se to nějakým způsobem dalo zmírnit přírodní cestou,i když může být dlouhá,budu Vám moc vděčný za nějakou radu. Předem Vám děkuji L.T.


25.07.2019 - Kategorie: Tinnitus | Zvonění v uších

Tinnitus - pískání

Dobrý den pane Jonáši.Již rok a půl mám pískání v uších,každý den je to jiné,někdy slabé i že to nevnímám a někdy silné,někdy to vadí,ale je to spojené s ušními bubínky,které jsou jakoby pod tlakem a bolí krční páteř a někdy pískání je jen v levém uchu,ale v obou hučí,ale jen když jsem v úplném tichu.rok neberu žádné léky,protože mi asi nepomáhali-jen jsem užíval tebokan,který po delším užívání pískání snižoval,ale raději by jsem dal přednost a vyzkoušel bylinky,které jsem dříve užíval-jen Nervan a na pročištění jsem užíval kapky Regalen.Neberu žádné léky-s ničím se neléčím,ani žádná antidepresiva,jen každý den apo zolpidem na spaní,odpoledne někdy usnu,když jsem unaven,ale večer ne,myslím si,že je to spíše psychická stránka věci.Pokud by jste mi doporučil nějaké bylinky-ozvu se Vám.Zatím děkuji a přeji hezký den Ládˇa



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.