Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



18.05.2021

Bylinky - uzlík na štítné žláze

Dobrý den, pane léčiteli. V roce 2012 mi byl zjištěn uzlík na štítné žláze. Každoročně chodím na endokrinologii, kde mi sledovali, zdali se uzlík nezvětšil. Naposledy jsem byl v roce 2019 a nyní dnes, kde mi na sonu pan doktor zjistil, že bulka se zvětšila. Chce ji nechat operovat. Neporadil byste mi, jak si pomoci, abych nemusel absolvovat operační zákrok? Děkuji předem a zdravím JS.


Pokoj Páně Vám, doporučil bych Vám bylinky na uzlík na štítné žláze v podobě směsí na pročištění organismu, na cévy, klouby a ledviny, a nervan. Pokud byste si přál pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 8 do 18 hodin ve všední den. Je možné volat i v sobotu dopoledne od 9 do 11 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš



Související dotazy



Uzle na štítné žláze - byliny

Dobrý den pane Jonáši, byly mi diagnostikovany 2 uzle na štítné žláze cca 2 cm. Naštěstí mi dnes paní doktorka řekla, že biopsie dopadla dobře a mam přijít na kontrolu za 3 měsíce. Stejně mi ale doporučovala, že by byla lepší operace. Nemate nějakou směs čajů, která by mi pomohla uzle zmenšit a operace se vyvarovat? Děkuji za odpověď a přeji hezký večer.


Uzle ve štitne žláze - bylinky

Dobry vecer, mam problemy s uzliky ve štítné žláze. Jsou to vetsinou cysty, ale po pul roce nalezu se mi objevil dalsi. Byla jsem na endokrinologii a doporucili mi operaci. Mne se nejak nechce....stitna zlaza je nezvetsena, dobre ohranicena. Pl 4,1 1ml, LL 3,65ml. Parenchym je v zakl.osnove primerene echogenity a nehomogenni, v PL je hypoechogenni uzel s koloidem a mikrokalcifikacemi v.s. bez vyraznejsi perfuze 7x7x9mm- 0,25ml stejny., v LL je cysticky uzel s hyperechog.obsahem 6x4x3mm, na rozhrani isthmu a Ll hypoechoh. 6x6x10, dalsi kaudalne cysticky.Cevni svazky symetricke vlevo pred kyvacem je velka ovalna hypoechogenni uzlina se stop.prutokem 10x11x20mm v.s.zanetliva. Dopplerem prutoky nezvysene.Nezvetsena zlata polynodozni. Musim brat hormon i kdyz hladinu hormonu mvm v poradku. Zacinam pocitovat i bolest kloubu....lokte a kolena. Muzete mi profim poradit nejake bxlinky? Operaci se branim, ale....? Dekuji za odpoved. Jana V.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.