Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



01.11.2021

Svědění těla

Dobrý den.Jsem po operaci 30.9.2021 TEP ramene. Nikdy jsem neměla žádný problém. Od operace mě začlo svědit břicho, záda i ruka, kterou mám zafixovanou v ortéze/podloženou bavlněnou textilií.Zjistla jsem, že mám alergii na ortézu/ silonová/, kterou mě v nemocnici i po mém upozornění nasadíli přímo na tělo.Užívala jsem antibiotika, léky na bolest Novalgin 500 mg, Paralen, Nimesil, na ředění krve injekce CLEXANE, železo a na svědění Zodac 10 mg. Neměnila jsem žádný prací prostředek, ani kosmetiku a stravu. Nyní z důvodu domácí hygieny je to o něco lepší, ale z ničeho nic mě začnou záda svědit, tak se musím poškrábat a zčervená mi kůže, ale vzápětí to přejde, někdy mi i zteplají uši.Občas si vezmu na doporučení lékařky Zodac a mažu se mastí z lékárny Ambiderman nebo měsíčkovou mastí. Už jsem z toho zoufalá.Prosím poradte mi. Děkuji.Helena.


Pokoj Páně Vám, Heleno, doporučil bych Vám bylinky na svědění těla v podobě směsí na pročištění organismu, na klouby, cévy a ledviny, a nervan. Pokud byste si přála pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 8 do 18 hodin ve všední den. Je možné volat i v sobotu dopoledne od 9 do 11 hodin. V neděli od 11 do 13 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš



Související dotazy



29.04.2019 - Kategorie: Gynekologické záněty | Kožní problémy

Svědění

Děkuji Bohu za Vás a prosím o radu. Při vymočení mě začne velmi svědit oblast genitálií, zrovna tak když si tuto oblast umývám jen ve vlažné či chladnější čisté vodě, bez mýdla a jiných přípravků. Sprchuji se jen a už i jen 1x týdně, protože i po sprchování mi začnou svědit nohy, holeně a mezi prsty. Tak nevím, zda je voda OK. V noci je svědění úporné, že nemohu spát a přidalo se i úporně svědění konečníku. Někdy dokonce jakoby cítím, že něco se hýbe, ale roupy to nejsou. Při prohlídce je kůže čistá, hladká, bez vyrážek, či ekzému. Začala jsem používat několikrát mast Hemostop z bylin několikrát denně, na několik hodin pomůže. Jsem částečný vegetarián mnoho let nejím žádné maso a pokud jím více slad. ovoce, je to horší, možná candida a hemeroidy, ty mám od porodu mnoho let, střídavě klid a neklid. Děkuji, jsem za Vás velmi vděčna a oceńuji Vaši pomoc lidem. M.M.


20.08.2019 - Kategorie: Kožní problémy | Vyrážky

Svědění pokožky na zádech

Dobrý den, prosím o Vaši radu. Maminka (79 let) trpí poslední cca rok úporným svědění zad.Problémy má ve dne i v noci. Krev dle rozboru v pořádku. Nemůže se např. jednat o parazita nebo podobný problém? Děkuji za Vaši radu. S.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.