Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



27.11.2021

Vysoký tlak, nespavost

Vážený léčiteli, již 3 roky se léčím s vysokým tlakem. Na začátku jsem měla léky Prestarium a Prestance, který můj tlak ještě více zhoršily, neboť jsem snad měla všechny vedl. účinky. Moje obv. lékařka mi nasadila Telmisartan, pak Tezeo, pak Tezeo s Hcg, protože můj tlak stále nešel dolů, a to bylo způsobeno opět vedl. účinky. Trpěla jsem po těchto lécích velikou nespavostí, spala jsem 3- 4 hod. denně, tím se mi zhoršila i moje psychika - byla jsem tou nespavostí hodně rozmrzelá a těmito vedl. účinky tlak stále nešel dolů. Tak jsem si říkala o léky / Stilnox /, které zpočátku na nespavost pomohly, ale pak už vůbec, byla jsem nešťastná. V létě jsem se podrobila operaci, kde jsem ztratila dost krve a po operaci jsem měla ze všech nejnižší tlak 80/40,tak si mě nechali na JIP déle. A po tomto zákroku jsem začala mít úplně normální tlak na 3 měsíce, měřila si tlak, protože se mi motala hlava - měla jsem po lécích 90/60, tak jsem je přestala užívat. Začala jsem úplně nádherně spát a psychicky mi bylo moc dobře. Teď s podzimem se tlak opět zvýšil, začala jsem Tezeo znovu brát a opět trpím nespavostí, a tak se mi nechce zapadnout zpět do ,,bludného kruhu". Nejhorší je ta nespavost. Špatně spím při vysokém tlaku a s léky je to mnohem horší. Když jsem při operaci ztratila dost krve, spala jsem 7-9 hodin denně, bylo mi moc fajn, tlak byl dole. Děkuji mnohokrát za odpověď.


Pokoj Páně Vám, doporučil bych Vám bylinky na vysoký tlak a nespavost v podobě směsí na vysoký tlak, na klouby, cévy a ledviny, a nervan. Pokud byste si přála pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 8 do 18 hodin ve všední den. Je možné volat i v sobotu dopoledne od 9 do 11 hodin. V neděli od 11 do 13 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš



Související dotazy



Bylinky na potíže - vysoký tlak, bušení srdce, úzkosti

Dobrý den pane Jonáš, mohl byste mi doporučit nějaké bylinky, léčím se s vysokým tlakem a nedostatkem hořčíku, poslední dobou mám bušení srdce, úzkosti. A hormonální problémy blizi se mi menopauza, děkuji. P.


Prostata, vysoký tlak, spánek

Zdravím P. Jonáš,chtěl bych Vás poprosit o radu co použít za bylinky na můj problém. Bral  jsem prášek na vysoký tlak a prostatu. Před 3roky jsem navštívil homeopata, který mi sdělil,že mám syndrom bílého pláště, čemu věřím.Vždy kdy jsem šel k lékaři, tak jsem měl tlak vyšší než  při měření doma. Bral jsem homeopatika asi1rok a postupně  jsem vypustil prášek na tlak a na prostatu. Před 2měsíci mi tlak vyskočil na220/120.  Beru 1prášek na tlak. Ted mám problém s prostatou, mírnou bolest v podbřišku, v noci chodím 10krát  čurat. Byl jsem u urologa,moč vpořádku, prostata mírně zvětšená, je mi 68let. Ze strany urologa vpořádku. K tomu se mi přidalo to, že nemůžu večer usnout,což u mne usínání nebylo žádný problém. Tímto Vás velmi prosím o radu na stávající problémy. S Pozdravem a přáním krásného dne MM.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz