Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



15.04.2022

Problémy se žaludkem

Dobrý den pane Jonáš. Mám problémy a už si nevím rady. 30.11.2021 mi byl vyoperován laparoskopicky žlučník. Měla jsem tam nějaké kaminky a protože mě neustále bolel žaludek, tak mi žlučník odstranili. Za měsíc po operaci, koncem prosince, mě žaludek bolet přestal, ale zhruba před 3 týdny se mi to objevilo znova, a trvá to dodnes denně od rána do rána pořád. Je to nepříjemný pocit tlaku a nafouknutí v oblasti žaludku. I když sním malé množství čehokoli, jsem nafouklá a přejedená. A přitom mě žaludek bolí,jako od hladu. Na gastroskopii jsem byla dukladně vyšetřena pro stejné obtíže těsně před operací žlučníku, takže žaludek je prý bez nálezu. Už mě to obtěžuje a nemám na nic náladu. Děkuji Vám za Vaší odpověd.


Pokoj Páně Vám, doporučil bych Vám bylinky na problémy se žaludkem v podobě směsí na pročištění organismu, na trávení, a nervan. Pokud byste si přála pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 8 do 18 hodin ve všední den. Je možné volat i v sobotu dopoledne od 9 do 11 hodin. V neděli od 11 do 13 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš



Související dotazy



Bolesti břicha v oblasti žaludku

Dobrý den, už 3 měsíc mě bolí bricho v oblasti žaludku hlavně po jídle. Byla jsem na gasroskopii, kde mi diagostikovali mírné inkop.kardie. Beru leky Omeprazol a leky na psychiku Trittico. Snažím se jíst na doporučení dietně, ale po i malem množství jidla mě bolí žaludek po celý den. Nebolí mě v noci. Už jsem z toho zoufalá, pan doktor už pro mě nemuže nic udělat. Moc vám děkuji za odpoved. M.


07.03.2021 - Kategorie: Žaludeční problémy | Žlučník

Žlučník a žaludek

Dobrý den. Před měsícem mě začala bolet hodně slinivka a žlučník. Před 10 dny jsem při mytí oken pěkně nastydla a začaly problémy se žaludkem. Slinivka není tolik cítit, ale žaludek hrůza. Dnes ráno jsem měla i nateklé dásně, a když jsem čistila zuby, tak mně pěkně krvácely. Mám velké problémy se žaludkem. Nemohu vůbec jíst. Zhubla jsem za 14 dní 12kg. Mám nadváhu a snažím se cvičit a hubnout, ale teď to nejde. Moc děkuji H.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.