Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



12.10.2022

Chlamydie, borelie, zvýšený cholesterol

Dobrý den, před rokem jsem měla autonehodu (silný náraz zezadu do mého stojícího auta). Měla jsem bolest krční páteře, tlak a píchání v pravé části hlavy a brnění na pravé straně krku. Užívala jsem od Vás bylinky na pročištění organismu a nervan, po kterých se mi zdravotní stav zlepšil. Občas se mi tento stav poslední dobou vrací. Dále mám dle vyšetření zbytkové plicní chlamydie, které jsou dle názoru lékaře zdravotně bezvýznamné. Stále pokašlávám a mám chrapot. V pořádku nejsou borelie - nález není velký. Přetrvává bolest kloubů a únava. Užívám atb. Minocyclin a Sumamed. A ještě mám zvýšený cholesterol. Prosím o radu a o pomoc. Děkuji.


Pokoj Páně Vám, doporučil bych Vám bylinky na chlamydie, borelie, zvýšený cholesterol v podobě směsí na pročištění organismu, na klouby, cévy a ledviny, a na průdušky. Pokud byste si přála pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 8 do 18 hodin ve všední den. Je možné volat i v sobotu dopoledne od 9 do 11 hodin. V neděli od 11 do 13 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš

 



Související dotazy



12.06.2022 - Kategorie: Bolesti kloubů | Problémy s dýcháním

Chlamydie a bolesti v kloubech

Dobrý den, také prosím o radu. Manžel v únoru, ledvinová kolika a na pohotovosti mu dali kapačku, aby malý kamínek vyšel ven. Následně mu našli zhoršené dýchání, tak že skončil na plicním, kde mu asi po 3x CT a rentgenech vytáhli výpotek. Dýchání se zlepšilo, ale v krvi zjistili, plicní chlamydie. Poslední měsíc šílené bolesti v kloubech, střídá se to v kolenou, ramenech a ted otoky kloubu na ruce. Pořád jen prášky a po jedněch, na bolest, zkolaboval,,že musela přijet záchranka. Následně další antibiotika a Ibalgin. To není ale řešení. Za týden jdeme na CT a plicní. Není z vaší strany nějaká pomoc? Děkuji Dana


04.11.2021 - Kategorie: Cukrovka | Vysoký cholesterol | Zánět spojivek

Chlamydie spojivek

Dobrý den, jsem alergik, zjistili mi hraniční hodnotu chlamydíí, ale otékají mi oční víčka, kůže na víčkách mě svědí a loupe se mi, můžete mi poradit nějakou bylinnou léčbu, mám cukrovku, vysoký krevní tlak a arytmie, beru eliquist na ředění krve po ablaci. Děkuji a přeji pěkný den, Milada Š.


Plicní chlamydie, mykoplazma a borelióza

Dobrý den , víc jak rok bojují s plicními chlamydiemi a mykoplazma. Vic jak rok mám kašel. Stále kašlu pokašlávání, jak jdu ven mohu se udusit kašlem, hrozně moc zahlenění a vnitřní teplota a únava, že nejsem schopná fungovat. Mohu poprosit o radu, jak dostat pod kontrolu kašel, zahlenění a vnitřní teploty. Momentálně beru dvoje antibiotika, vitamin C, D, magnézium, Aulin, probiotika. Mám i boreliózu. Děkuji a hezký den D.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.