Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



11.12.2022

Suchý kašel u dětí

Dobrý den, obracíme se na vás s žádostí, zda by jste neměl nějaké řešení pro naší 9 letou dcerku, kterou již 6. týden trápí suchý dráždivý kašel, který se nejvýrazněji projevuje před spaním, kdy brání usnutí. Jakmile usne (bohužel často až v pozdních hodinách, někdy po půlnoci), kašel ustane nebo se podstatně zklidní. Podstoupili jsme už snad všechny cesty klasické medicíny, ORL, RTG plic, dutin, vyšetření na alergologii (zjištěna alergie na roztoče, bere Aerius), užívá Helicid s podezřením na dráždění jícnu z refluxu, nakonec dostala na 2 týdny i ATB Klacid, ale stav se ani po tom nijak podstatně nezlepšil. Rádi bychom zkusili nějaké bylinky, čaje, apod. Myslíte, že by byla šance touto cestou? Děkujeme M.


Pokoj Páně Vám, doporučil bych Vám pro dcerku bylinky na suchý kašel v podobě směsí na pročištění organismu, a proti kašli. Pokud byste si přál/a pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 8 do 18 hodin ve všední den. Je možné volat i v sobotu dopoledne od 9 do 11 hodin. V neděli od 11 do 13 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš



Související dotazy



Dítě - 6 týdnu suchý kašel, vodnatá rýma

Dobrý den, dcera prodělala v lednu zápal plic, zánět hrtanu a ucha. Pak byla 3 týdny ve školce, nachladila se, rýma kašel.  Teď už 6 týdnu kašle. Dostala i antibiotika. Léčili jsme i bylinkami, ale nic nezabírá. Je zahleněná hlavně po ránu, jak se vzbudí, ale kašle dost i přes den.


28.09.2022 - Kategorie: Dětské nemoci | Dráždivý kašel

Dlouhodobý kašel u dítěte 4 roky

Dobrý den pane Jonáši, obracím se na vás s prosbou o radu. Moji 4 letou vnučku trápí dlouhodobý kašel. Loni začala chodit do školky a za celý rok tam byla snad celkem jenom jeden měsíc. Letos se to opakuje, 2 dny ve školce a potom ji s kašlem pošlou domů. Vzhledem k tomu, že rodiče pracují, tak se o ni většinou starají na střídačku prarodiče. Už jsme vyzkoušeli všechny kapky a sirupy, ale nic z toho nezabírá. Někdy má takové záchvaty kašle, že ji to nutí ke zvracení a já jsem z toho už dost nešťastná. Pokud bych mohla poprosit o nějakou bylinkovou směs nebo radu, tak ráda zaplatím. Děkuji z celého srdce a zdravím. Babička Eva.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.