Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



24.12.2022

Suchý dráždivý kašel u dětí

Dobrý den. Moje dcera šest let, trpí 2x do roka suchým dráždivým kašlem. Kašle celý den v kuse. Lékaři už nám nechtějí dát žádné léky, protože je zdravá kromě toho kašle, ale ten kašel je úmorný. Můžete nám prosím poradit, jak ten kašel útllumit. Děkuji za jakoukoliv radu. David


Pokoj Páně Vám, Davide, doporučil bych Vám pro dcerku bylinky na suchý dráždivý kašel v podobě směsí na pročištění organismu, a pproti kašli. Pokud byste si přál pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 8 do 18 hodin ve všední den. Je možné volat i v sobotu dopoledne od 9 do 11 hodin. V neděli od 11 do 13 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš



Související dotazy



28.03.2022 - Kategorie: Dětské nemoci | Dráždivý kašel

Dlouhotrvající štěkavý kašel u dítěte

Dobrý den, prosím o radu. Můj syn trpěl před cca půl rokem šíleným štěkavým kašlem, na který nezabrala žádná léčba včetně atb. Kašlal hlavně večer před usnutím, když usnul, tak nekašlal vůbec, až po probuzení. Trvalo to asi 2 měsíce, dostal Helicid, že se jedná o reflux. Dva měsíce byl bez kašle, pak měl běžnou virózu a opět začal s tím štěkavým kašlem. Helicid bere pravidelně už půl roku každé ráno. Asi 14 dní i večer. Bohužel kašel stále nepřestává. Dodržujeme pravidla při refluxu, ale bez efektu. Je pravda, že má i rýmu (asi běžné jarní nachlazení), ale kašel stále štěkavý hlavně před spaním, v noci klid a ráno kašle opravdu hodně. Děkuji za každou radu. ZK.


11.12.2022 - Kategorie: Dětské nemoci | Dráždivý kašel

Suchý kašel u dětí

Dobrý den, obracíme se na vás s žádostí, zda by jste neměl nějaké řešení pro naší 9 letou dcerku, kterou již 6. týden trápí suchý dráždivý kašel, který se nejvýrazněji projevuje před spaním, kdy brání usnutí. Jakmile usne (bohužel často až v pozdních hodinách, někdy po půlnoci), kašel ustane nebo se podstatně zklidní. Podstoupili jsme už snad všechny cesty klasické medicíny, ORL, RTG plic, dutin, vyšetření na alergologii (zjištěna alergie na roztoče, bere Aerius), užívá Helicid s podezřením na dráždění jícnu z refluxu, nakonec dostala na 2 týdny i ATB Klacid, ale stav se ani po tom nijak podstatně nezlepšil. Rádi bychom zkusili nějaké bylinky, čaje, apod. Myslíte, že by byla šance touto cestou? Děkujeme M.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.