Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



25.12.2022

Tinnitus s poruchou rovnováhy

Dobrý den, moc bych Vás prosila o radu. Již rok se potýkám s hučením a jinými zvuky, zpočátku v levém uchu a s tím je spojeno točení a motání se a potom zvuk přejde silněji do ucha pravého a motání a točení skončí. Ovšem silné šumění s bručivým zvukem mi v pravém uchu zůstává ještě několik hodin. Potom to přejde do slabšího šumění. Již jsem obešla všechny lékaře - specialisty, byla jsem dokonce poslána na vyjmutí štítné žlázy a ani to mi nepomohlo. Je divné, že záchvaty mívám i v noci a to vždy ve stejnou dobu, stejně tak i ve dne, většinou po 12.hod. odp. Již rok beru lék Vertimed 24 mg 3x denně, celkem bez efektu. Prosím o radu, event. o nějakou bylinnou směs. Moc děkuji za jakoukoliv radu. S.


Pokoj Páně Vám, doporučil bych Vám bylinky na tinnitus a poruchu rovnováhy v podobě směsí na pročištění organismu, na klouby, cévy a ledviny, a nervan. Pokud byste si přála pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 8 do 18 hodin ve všední den. Je možné volat i v sobotu dopoledne od 9 do 11 hodin. V neděli od 11 do 13 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš



Související dotazy



24.10.2018 - Kategorie: Hučení a šumění v uších | Tinnitus

Tinnitus

Dobrý deň, trápi ma tinnitus /šumenie+pískanie/ a rada by som zahájila Vami odporúčanú bylinkovú liečbu.Ďakujem za info o postupe. S pozdravom, N.


23.01.2021 - Kategorie: Hučení a šumění v uších | Tinnitus

Tinnitus - hučení a točení hlavy

Dobrý večer, již několik let trápí moji maminku (84 let) hučení v uších. Probíhala i nitrožilní léčba, ale postupně přestala být účinná. Protože celý život těžce pracovala v zemědělství, domnívám se, že prapůvod hučení je v páteři. Někdy je stav takový, že musí ležet (což je u ní neobvyklé), protože se jí strašně točí hlava. Vyčetla jsem, že by mohl pomáhat rozmarýn (třetí den pije čaj - spařila jsem malou větvičku v hrníčku - asi 150 ml), ale vlastně neznám správný poměr nebo množství (neumím se vyjádřit). Proto prosím o radu, s tím, že bych objednala mast nebo čaj (v lékárně mi nabídli gingo bilobu a více méně mi k tomu nic nebyli schopni poradit). Děkuji Vám vřele. Hana


12.11.2022 - Kategorie: Hučení a šumění v uších | Tinnitus

Tinnitus a agresivita

Dcera, ve 4 letech zjištěna DMO. Do 6/2022 byla v pohodě na 1/2 Risperdalu ráno a večer. Ve stacionáři, kam jsme ji dali se po 3 týdnech stala agresivní - tahala klienty za ruce a to velmi silně. Psychiatr ji poslal na PL - samotka. Po 8 dnech ji dali domů prý přeléčenou zhubla 6 kg. Skoro vůbec nespí, stále hyperaktivní. Bere Tisercin, Buronil, Olanzapin - vůbec to nepomáhá. Potřebuje se vyspat, ale ten tinnitus jí nedá spát, říká, že ji bolí hlava. Prosíme o radu. Děkuje J.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.