Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



11.11.2008

EB viróza - stálá únava, zvýšené teploty, časté chřipky i angíny, noční pocení

Dobrý den pane Jonáši, mám prosbu, je mi 35 let a z podrobného krevního odběru mi byla zjištěna EB viróza (moje příznaky: stálá únava, zvýšené teploty, časté chřipky i angíny, noční pocení). Existuje na ni nějaký lék, event. je vůbec možnost se ji zcela zbavit? Kromě toho mám zjištěnu přítomnost chlamydií v těle. Opakují se mi záněty očí a prodělala jsem zánět plic. Dá se i toto nějak vyléčit? Děkuji moc za odpověď a jsem s pozdravem Jana M.

Hezké dopoledne, z duševního směru se zaměřte na situace, které Vás vyčerpaly a, a na které se doslova nemůžete dívat a vydýchat je. Doporučil bych vám kombinaci bylinných směsí na pročištění organismu a na klouby, cévy a ledviny. Pokud byste si přála pomoci ozvěte se mi prosím na 605 456 682.


Související dotazy



14.04.2011 - Kategorie: EB virus | Nervy a psychické potíže

EB viroza, cyklická horečka, dlouhodobé teploty

Dobrý den, jako miminko jsem prodělala neutropenii a pak ve čtyřech letech mononukleosu. Vždycky jsem byla více nemocná jak ostatní děti, ale v šestnácti letech se vše výrazně zhoršilo. Měla jsem dlouho přetrvávající teploty, někdy třeba i dva měsíce 38°C, ale necírila jsem se jak při horečce, jen jsem byla velmi unavená. Teploty mezi 37°C - 37,5°C mám doteď běžně. Lékaři se mě snažili léčit asi tři roky všemi možnými léky a injekcemi a pak mi bylo sděleno, že už nic nemají. Zkusila jsem homeopatii, ta mi příliš nepomohla a pak EAV akupunkturu, kde mi konečně někdo oznámil, že se jedná o opakovanou aktivaci EB viru a poměrně mě dali dohromady. Rozhodně jsem na tom podstatně lépe než dřív, ale poslední dobou jsem zase často nemocná a hlavně unavená. Doktor mi dal Izoprinozin, ale mám pocit, že když beru nějaké léky, tak si na to tělo zvyká a samo se odmítá činit, takže to na mě působí dost kontraproduktivně. Prosím vás o názor. Děkuji Alžběta Zýková, Praha


Oslabená imunita - neustálé angíny, problémy se srdcem

Dobrý den, prosím Vás jsem často nemocná hlavně mívám angíny a to především v zimě také mě hodně zlobili srdeční aritmie, ale lékaři nic neprokázali, ted mi to ustalo. nevím jest-li je to psychické nebo mám s tím něco dělat. chtěla bych pomoci, mohl byste mi poslat nějaké bylinky na imunitu. abych byla zdravá. narodila jsem se 13.5.1985 v Litoměřicích.moc vám děkuji Lada


Streptokok v pochvě, borelioza, EB vir

Dobrý den, 9 měsíců mám gynekologický zánět pochvy způsobený různými bakteriemi, ale především streptokokem. Nyní začínám léčbu autovakcínou. V létě jsem ještě prodělala boreliozu a přitom mi byl zjištěn EBV. Co ještě brát k autovakcíně, aby byla léčba konečně úspěšná? děkuji za odpověď a přeji pěkný den.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.