Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



15.01.2009

Stále nemocný syn - chřipky, angíny, provázené teplotou

Dobrý den pane Jonáš, obracím se na Vás s prosbou o pomoc, protože jsem už zoufalá. Můj 9ti letý syn je od ledna 2008 pravidelně každý měsíc nemocný. Chřipky, angíny, provázené teplotou (první 3-4 dny 40 stupňů ráno, odpoledne, večer, v noci). Mezitím byl na operaci se slepým střevem, teď 5.ledna 2009 vytrhnout nosní mandli. Ke konci roku jsme taky měnili dětskou lékařku, protože jsem nebyla spokojená s postupem léčby. Docházíme na alergologii (zatím nic nezjištěno, bral léky na posílení imunity), k psycholožce(léky na potlačení jeho úzkostlivých stavů - po dobu docházky v druhé třídě a začátek třetí třídy ráno plakával - nechce chodit do školy, děts. lékařka dávala i možnost psychogenních teplot). Nevím co dál, dnes opět 38.3 teploty a to byl od Nového roku 3 dny ve škole. Děkuji za Váš čas. M. Poláčková

Dotaz byl odpovězen telefonicky.


Související dotazy



Opakovaná streptokoková infekce, hemofil, angíny

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu. Je mi 23 let (vážím 55kg a měřím 160cm) a od října 2008 jsem prodělala 3 angíny způsobené streptokoky. Na všechny můj ošetřující lékař nasazoval antibiotika. Po poslední prodělané angíně byl výtěr pozitivní nejen na streptokoky ale i na hemofilovou infekci. Ačkoliv jsem již netrpěla akutními příznaky znovu mi byly nasazeny antibiotika. Ano po těch však výtěr nebyl negativní. Pro obnovu mikroflory jsem začala užívat lactobacily od firmy KLAS a na podporu imunity mi lékař předepsal Luivac. Od poslední léčby antibiotiky proběhl měsíc a opět mě začalo bolet v krku a objevily se mi zduřené uzliny. Další léčbu antibiotiky bych nechtěla podstupovat, proto prosím o radu ohledně alternativního způsobu léčby. Nevím také, zda můj problém není spíše psychického původu.


17.01.2009 - Kategorie: Angína | Angíny | Virová onemocnění

Opakované angíny, doporučení k odstranění nosní mandle

Naše 5,5letá dceta má od listopadu již třetí antibiotika/klacid,ospen,penicilin/stále se jí vrací angína do dětského kolektivu od listopadu nechodí.Nemá u toho rýmu,nekašle,ale má nosní mandli,kterou nám doporučili odstranit. Prosím o radu co dělat.Předem moc děkuji.


Opakované angíny, spálový streptokok

Dobrý den,má dcera již od malička trpí opakovanými angínami.V lednu po poslední angíně jí zjistili spálového streptokoka sk. C,přeléčili antibiotikami a po opakovaných výtěrech zase streptokoka beta-heamol. sk C a navíc ještě streptokoka alfa,takže jí opětovně podávají píchaný penicilín.Kloktá šalvěj,pije čaj z kopřiv a jí vitamíny C,B a echinaceu,několikrát dostala i léky na posílení imunity,alergiologické testy jsou v pořádku a stále nic.Prosím o radu.Moc děkuji a přeji hezký den Konopíková Jana



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.