Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



14.03.2012

Zahlenění a suchý kašel, zadní rýma

Dobrý den pane Jonáši, prosím o radu. Před 3 měsíci mi začala bolest v krku, kterou jsem sice různými medikamenty z lékárny zahnala , v krku mě nebolí, ale několikrát za den se mi stává, že mě, hlavně při hovoru, začne drbat v krku, což mi způsobí nepříjemný suchý kašel a pomalu ztátu hlasu. Po tomto suchém  kašli, při kterém se mi i kolikrát zvedá žaludek mám zahleněný krk - ten mívám i přes den a hleny se nedají dobře vykašlat. Pan doktor na ORL mi k tomuto nic neřekl, vše vpořádku, ještě mám jít na výtěr. Pokud by existovala nějaká možnost léčby, byla bych moc ráda, jelikož pracuji s lidmi a toto je opravdu velice nepříjemné. Moc děkuji za odpověď a samozřejmě i možnou léčbu této nepříjemnosti.

Hezký den, doporučil bych Vám bylinky na pročištění organismu, na odhlenění. Vhodná je i domácí bylinná mast ze řebříčku a bylinkové sedací koupele posilující imunitu. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Léčitel Jonáš


Související dotazy



Dlouhodobý suchý kašel, bolest v krku a rýma

Prosím o radu, jak se zbavit asi 5 týdnů trvajícího suchého kašle, obvykle pouze přes den. Předcházela mu na počátku bolest v krku a rýma, což jsem přechodila. Zkoušela jsem Bromhexin kapky, mukosolvan sirup a mukosolvan tabletky.Lékaři na rtg. nezjistili nález na plicích. Bolí mně však při kašli v zádech podobně jako jednou, kdy jsem měla zápal plic.Horečku nemám, pouze zvýšenou teplotu. Na jaře trpím sennou rýmou a občas se mi objeví atopický ekzém. Lékaři chtějí nasadit léčbu kortikoidy. Například na ekzém mně kortikoidy nikdy nepomohly, ale pomohl vit. E a zinková mast.Poraďte mi, prosím, jakým způsobem se mám zbavit tohoto kašle bez kortikoidů. Děkuji mnohokrát.


16.11.2007 - Kategorie: Rýma | Virová onemocnění | Zadní rýma | Zahlenění

Zadní rýma, zahlenění v krku a kašel

Dobrý den, cca 1,5 roku mi stéká čistý hlen do krku, polykám to, potom dostanu kašel a jede to znovu do kola, občas cítím otok nad nosem. Veškerá vyšetření - infekce, alergie, dutiny naprosto bez nálezů. Využívala jsem řadu sprejů tabletek apod., zcela zbytečně vyhozené peníze. Posledně mi řekli, že sei snad vymýšlím. Velice mne to obtěžuje, je něco možné s tím dělat.


28.01.2008 - Kategorie: Kašel | Rýma | Virová onemocnění | Zahlenění

Zahlenění, rýma, kašel a následný zánět močových cest

Dobrý den, chci se zeptat jak řešit tyto zdravotní problémy.Od prosince se mi stále vrací rýma, kašel.Brala jsem ATB, pak přišel zánět močových cest-na to dvoje ATB a asi po týdnu opět rýma kašel, což trvá asi třetí týden.I když potíže ustoupí, stále cítím velké zahlenění v krku, ráno odkašlávám. Jsem nekuřák.Tyto potíže se opakují i několikrát do roka.Také mívám větší gynekolog.výtok v době ovulace,což je až obtěžující.Může to mít vše spolu souvislost, a jak to řešit?Děkuji za odpověď Jana.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.