Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



29.09.2009

Zánět průdušek, rýmy, kašel, opakované virózy

Viktorek od 6 měsíců trpěl těžkými záněty průdušek, které se mu opakovaly zhruba co 2 měsíce. Kromě toho jsme stále řešili časté rýmy (silně infekční – tmavě zelený výtok) a kašel – v podstatě byl zázrak, když aspoň 1 týden v měsíci nekašlal).

Hezký den, děkuji Vám. Celé rodině, přeji mnoho Lásky, zdraví a štěstí.

Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat panu Jonášovi za pomoc při léčení mého 3,5- letého syna Viktorka. Viktorek od 6 měsíců trpěl těžkými záněty průdušek, které se mu opakovaly zhruba co 2 měsíce. Kromě toho jsme stále řešili časté rýmy (silně infekční – tmavě zelený výtok) a kašel – v podstatě byl zázrak, když aspoň 1 týden v měsíci nekašlal… Takže od 6 měsíců užíval každý den Zyrtek a při zánětu průdušek Ventolín (formou syrupu). Okolo 2 roku se však jeho stav zhoršil a v průběhu 2 měsíců měl 3 těžké záněty průdušek, přestože jsme konec roku trávili především na horách na čistém vzduchu . Dětskou lékařkou mu byl nasazen Ecobec, který jsme „foukali“ 2x denně 1 střik a při zánětu průdušek pak Ventolín již taky formou „foukání. Zhruba půl roku mu Ecobec průdušky pěkně „držel“, ale pak se záněty průdušek začaly opět vracet. K tomu mu zjistili špatné výsledky jaterních testů (měl až 7x zvýšenou hodnotu ALT a AST- žádnou nemoc mu nezjistili a dodnes jsem přesvědčena, že to je z dlouhodobého užívání léků. Pana Jonáše jsem na základě doporučení od kamarádky oslovila v únoru letošního roku. Doporučil mi pro syna čajovou směs na průdušky a kašel, obojí jsme pili 2x denně. Už za 2-3 měsíce došlo o obrovskému zlepšení – Viktorek přestal kašlat a pokud měl rýmu, byla čistá-neinfekční. Takže naše návštěvnost školky stoupla ze zhruba 10 dní v měsíci na celý měsíc?. Zánět průdušek sice zhruba po 3 měsících dostal, ale byl velmi slabý (běžně jsme při zánětu foukali Ventolín 4xdenně 2 střiky a při užívání bylin 3x denně 1 střik). Na konci června jsme postupně s dětskou lékařkou vysadili Zyrtek i Ecobec. Koncem srpna přišel ještě velmi slabý zánět průdušek – Viktorek byl v lázních ve Zlatých horách, kde je součástí léčby i speleoterapie - návštěva jeskyní. Což je pro dětský organizmus velký záběr – v jeskyních je zhruba 7°C a venku v srpnu panovaly 30°C horka. Většina dětí podlehla nemoci hned po prvním týdnu



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.