Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



01.12.2009

Bílkovina v moči, biopsie ledvin, chronický zánět ledvin

Vysoká hladina bílkoviny v moči, prodělala jsem biopsii ledvin v pražské nemocnici a následně mi byla diagnostikována glomerulonefritida, což je chronický zánět ledvin. Poté mi byla předepsána hormonální léčba v podobě kortikoidního léku Prednison a spousta jiných léků, které měli potlačit nežádoucí účinky tohoto preparátu...

Hezké odpoledne, velmi mě Váš ohlas potěšil a děkuji Vám za něj. Držím i nadále palce, a přeji Vám mnoho Lásky, zdraví a štěstí.

Na začátku letošního roku, mi byla zjištěna vysoká hladina bílkoviny v moči, prodělala jsem biopsii ledvin v pražské nemocnici a následně mi byla diagnostikována glomerulonefritida, což je chronický zánět ledvin. Poté mi byla předepsána hormonální léčba v podobě kortikoidního léku Prednison a spousta jiných léků, které měli potlačit nežádoucí účinky tohoto preparátu. Nejen že se nedostavily pozitivní výsledky, ale hladina bílkoviny stoupala a s ní i moje tělesná váha jako důsledek hormonů. V zoufalství nad svým osudem jsem najela na stránky léčitelů a prvního požádala o pomoc. Byl jím pan Jonáš, kterému budu do smrti vděčná, za to, že mi nejen vlil svýma slovama koňskou dávku optimismu, ale že mně ve finále dostal z téhle nepříjemné nemoci. Okamžitě mi naordinoval svojí bylinnou směs na cévy, klouby a ledviny a k tomu čaj na pročištění organismu. Po dvouch měsících nastal obrat k lepšímu, kdy hodnota bílkoviny klesla z 3,5 na 2,8. Pan Jonáš mi neopomenul při každém telefonátu dodat svými slovy optimismus a naději na celkové uzdravení, jen musím mít trpělivost. Na toto slovo pokaždé kladl důraz. Ted vím proč, byla jsem trpělivá třičtvrtě roku a výsledky mě po tomto období doslova omráčily v pozitivním slova smyslu. Před měsícem jsem měla hodnoty bílkoviny v moči 0,8. Budu pokračovat ještě tři měsíce a jsem si jista, že dosáhnu nulové hodnoty, což jsou hodnoty zdravého člověka. Z celého srdce tímto děkuji panu Jonášovi za ochotu, naději a za celkovou léčbu. Nebýt jeho, zničila bych své tělo lékama, které stejně nebyli k ničemu. Touto cestou bych chtěla oslovit nejen pacienty, ale především lékaře! Zkuste prosím trochu věřit přírodě a najděte si čas prověřit její účinky, je obrovská škoda mrhat jejíma darama, když je víc než jisté, že pomáhají. A to bez vedlejších účinků!! Ještě jednou děkuji, pane Jonáš.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.