Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



16.05.2016

Možný Tourettův syndrom

Dobrý den, mám 6 letou dceru, jež se narodila přidušená, byla pak dráždivé, neklidné miminko. Časem začala být především citlivá, perfekcionistická a je nerváček. Poprvé jsem si u ní všimla že provádí tik - zvedání jedné ručičky cca ve 2 letech. Kolem čtvrtého roku jí byla stanovena tiková porucha. Tiková porucha se začala zhoršovat od září 2015 a vygradovala letos v březnu, protože ve školce neustále ignorovaly mé prosby a nenucení dcery do jídla. Nyní MŠ po dohodě s lékařem nenavštěvuje. Co se jídla týče, dcera nebyla kojené miminko - nesměla jsem kvůli svým zdravotním důvodům. Do roka jedla slušně. Poté přišly velké problémy s jídlem, které se stabilizovaly kolem 4 roku, kdy ji vyndali nosní mandli. Potřebuje však na jídlo svůj klid a jíst sama nebo jen se mnou - maminkou, či tatínkem a také dost potravin není schopná pozřít, množství stravy však jí dostatečné ne-li více než je pro holčičku v jejím věku běžné. Teď je před námi vyšetření pro podezření na Tourettův syndrom - máme jej v rodině. Tiky má jak vokální (zní jako chm hm), tak motorické, při chůzi neustále pokopává, dále vypíná hrudníček. Měla i jiné tiky v průběhu roku se mění. Dále si také přikládá předměty k obličeji. Spolu s tím jdou ruku v ruce nesoustředěnost a větší citlivost (možná i úzkostnost). Pro jistotu bych měla dodat že je léčena na kardiologii s diagnózou prolaps př. cípu MV s nevýznamnou mitrální regulací, otevřené FO bez význ. L-P zkratu. A dále vedena na alergologii, s alergií na med, bodnutí komára a včely, vosy s tím že jí zde z krve zjistili hodnotu ANA 320, ale v průběhu let jí tato hodnota klesá. Moc ráda bych ji pomohla od těch všech tiků a nesoustředění, které ji samotnou obtěžují a dopřála jí větší pocit vnitřního klidu.

Omlouvám se za tak sáhodlouhý dotaz. Pokud by Vás napadlo co by na to pomohlo, budu Vám opravdu velmi vděčná.

Přeji Vám krásný den plný pohody

Anna


Chvála Kristu, doporučil bych Vám pro Malou bylinky v podobě směsí na pročištění organismu, a nervan. Pokud byste si přála pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.