Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



13.09.2022

Psychická zácpa

Dobrý den, mám chlapečka (7 let). Měl hypotonii, do roka se jen plazil, chodit začal až ve 2 letech, mluvit také později. Vše krásně dohnal, měl odklad školní docházky (problémy s držením tužky, kreslení ho nebaví, atd.), teď nastoupil do 1. třídy. Do cca 4 let byl plně na plenkách. Dnes už čůrá do záchodu, ale máme problémy s kakáním, potřebuje na to plínku. Navštěvujeme i psychologa. Na záchodě už seděl, ale bez výsledku. Když se ho zeptám, co by potřeboval nebo jak mu mám pomoci, tak odpoví, že neví, ale že mu vadí při kakání sedět a potřebuje stát s plínkou... Navíc trpí i zácpou, která je dle lékařky psychická.(bere Forlax a chodíme na dětské gastro). Chtěla bych Vás poprosit o radu ohledně bylinek jak na zácpu, tak na psychické potíže. Děkuji.


Pokoj Páně Vám, doporučil bych Vám pro chlapečka bylinky na psychickou zácpu v podobě směsí na pročištění organismu, a nervan. Pokud byste si přála pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 8 do 18 hodin ve všední den. Je možné volat i v sobotu dopoledne od 9 do 11 hodin. V neděli od 11 do 13 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš



Související dotazy



Dítě - zažívací, střevní potíže od narození

Dobrý den , chtěla bych se zeptat ohledně syna 2 roky a 4 měsíce, od narození má velké zažívací problémy. Nejprve rok a půl zácpa-tuhá stolice-kozí bobečky, šílené koliky a nadýmání. Poté střídání zácpy s průjmem a přetrvávající křeče, bolesti bříška. Poslední půl rok hlavně kašovité objemné našlehané stolice + úplně neztrávené kusy jídla, tedy i barva stolice odpovídá tomu co snědl, hodně zapáchají kysele, často i hlen. Po určitých potravinách má průjmovité kysele zapáchající stolice s hlenem, většinou žluté barvy. Často si stěžuje na bolesti bříška. Střídají se mu období kdy by jedl od rána do večera s obdobím kdy do něj nemohu dostat nic. Syn je vysoce citlivý na vše včetně probiotik a jeho strava je značně omezená - kromě zažívacích a kožních problému ho ovlivňuje strava psychicky - hyperaktivní, zlý, vzteklý, uplakaný, chce jen dudlík a ležet v posteli protože je unavený nebo je hrozně divoký a hyper. Takto se to během dne střídá, nic mezi tím. Dodržujeme nízkohistaminovou dietu a je na přísné eliminační dietě už přes rok, toleruje jen pár potravin a navíc chce v obdobích kdy odmítá potravu jíst jen suchý chléb (domácí bez lepku), má autistické rysy i v tomto směru. Zkoušeli jsme homeopata, ten řekl, že je syn autista a dal homeopata na vývoj. Syn má diagnostikovanou DMO, hypotonii, abkm, pravděpodobně prý MCAS syndrom nebo vrozenou alfa tryptasemii, dále z krve vychází dlouhodobá leukopenie, neutropenie, vysoká amyláza, tryptáza atd. Lékaři si nás stále jen přehazují. Už jsem zoufalá a rozhodla jsem se tedy vydat alternativní cestou. Hlavně potřebujeme aby se mu spravilo zažívání, upravila stolice a trávení, snesl více potravin a došlo ke zlepšení těch neurologickým problémů jako je hyperaktivita apod. Děkuji moc za Váš čas a odpověd. Pěkný den. D.


21.02.2020 - Kategorie: Průjmy a zácpy | Střevní potíže

Únik stolice u osmileté vnučky

Dobrý den pane Jonáš,jak jsem zmínila v nadpise trápí nás celou rodinu problém tzv přikaknutí.Vnučka tvrdí,že o tom neví.Jednou je to s delší časovou pauzou,jindy i několikrát za týden.Dcera s ní byla u neuroložky,s výsledkem,že má počkat do deseti let věku. Nemůžeme ji poslat na tábor,ani do jiného kolektivu na více dní.Je od malička průjmovitá. Jinak je velmi šikovná,dobře se učí,svědomitá,premiantka třídy. Prosím o drahocenou radu. Děkuji.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.