Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



12.02.2023

Jaký máte, prosím, názor na očkování miminek?

Krásný den, pane Jonáši, nějakou dobu hledám informace na různých místech ohledně očkování/neočkování “vakcínovými koktejly” jako je Hexavakcina a další jí podobné. Mám 5 měsíční dceru, osobně jsem měla v dětství velké problémy se zdravím, vy jste mi tenkrát pomohl, běžní lékaři už by mně tenkrát možná zahubili (velmi často jsem musela jist Antibiotika a dostávala jsem vakcíny proti alergii, z toho pramenily nemalé problémy a vy jste mi tehdy od nich pomohl, za to vám nesmírně děkuji) to je však již jiný příběh. Dozvěděla jsem se, jaké nežádoucí účinky “vakcinové koktejly” často přináší (kromě jiného také opožděný vývoj…) nejen díky obsahu hliníku a také to, že lékaři za ně nezodpovídají. Zároveň mně ale nejen rodina děsí tím, jakými možnými nemocemi by mohla být malá nakažena v případě, že bych ji nenaočkovala. (Oproti tomu jsem zase jinde zjistila, že tyto vakcíny pomáhají pouze proti asi třem nemocem, proti kterým vakcíny jsou. A nemoci, které jsou paradoxně nebezpečnější, v těchto vakcínách zařazeny nejsou vůbec… ) Chci předávat dceři samozřejmě co nejvíce toho nejlepšího a tak se obracím na vás, zda byste mi mohl na tyto dotazy odpovědět. (Zatím se mi i přes výčitky a téměř výhružky ze strany našeho pediatra) podařilo oddálit očkování do věku 6 měsíců, nicméně se nám termín (5.3.) blíží. Předem děkuji za váš čas a brzkou odpověď. S pozdravem a přáním hezkého dne Tereza.


Pokojný a požehnaný den Vám přeji Terezo - píše Vám ten, který Vám, díky Bohu a bylinám, pomohl.

1. Vaše rodina má Pravdu, že riskujete zdraví svého dítěte - naprosto souhlasím.

2. Nemáte odbornost - nijakou, abyste mohla hodnotit vakcíny, či léky.

Pokud bychom neměli očkování, tak bychom měli větší Smrtnost u dětí! Bohužel začínáte patřit do skupiny lidí, se kterými ne špatně pracuje, pro jejich totální dezinformace. Nedivím se pediatrovi, že je na Vás, jaký je - byl bych ještě tvrdší, a to podotýkým, že jsem také rodič. Uvědomuji si však, že žiji v roce 2023, a ne 1023! Až přijde do 5-ti až 8 let bakteriální pandemie, tak budete šťastná, že máme jakžtak léky ATB!

Při migraci se začínají opět, již několik let, vyskytovat nemoci, které již roky nebyly zaznamenány v ČR - černý kašel, záškrt, zarděnky atd.

Než si začněte tzv. hrát na doktorku - matku, měla byste se vždy - dopředu - poradit s odborníky, abyste se nestala rizikem pro své dítě. Abych nemusel Uzdravovat Vaše miminko, stejně jako Vás. V Kristu Ježíši Jonáš


Dobrý den, pane Jonáši, velice vám děkuji za Vaši pomoc v době mého dětství, kdy jsem trpěla na velmi časté průdušky, a kašel. Doslova jste mi zachránil život pomocí směsí na pročištění organismmu, a na průdušky + dietou, kterou jste mi doporučil.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.